Airsoft, marca PAȘI LIBERI

Dacă te-ai crezut vreodată Rambo, dacă ai o gașcă și nu mai știți ce să faceți în timpul liber, dacă ești stresat și ai chef să urli, să alergi și să scoți răul din tine, ești de-al nostru. Ești bun de AIRSOFT.

Airsoft, dacă cumva nu știi ce înseamnă, e un sport de echipă, în care ne jucăm de-a războiu’. De-a bătălia. Cu replici de arme care par atât de reale, încât poți speria pe oricine. Suntem echipa „Pași Liberi” (da, ăia care iarna sunt monitori de schi la Șureanu) și îți oferim închiriere de arme (adică replici airsoft), uniforme și protecții. Fie ziua, fie noaptea, cu trasoare, de-ți îngheață sângele în vene. Plus o ședință foto, în timpul bătăliei.

Unde?

Ne vom lupta fie în zona Sebeșului (pădure de foioase, cimitir de mașini sau ruine de clădire), fie în Poarta Raiului din Munții Șureanu (pădure de brad), fie pe un teren pe care îl găsiți voi și credeți că e potrivit. E alegerea voastră unde vom juca. Trebuie doar să ne spuneți în care dintre cele două zone vreți să jucați, ca să ne putem organiza cu transportul. Și, ca să vă facem poftă, iată o galerie foto:

Ce oferim?

Bătălie – în zona Sebeșului: 100 lei / persoană
* include pistol-mitralieră, protecții, bile nelimitate, uniformă militară, instructaj, ședință foto sau filmare personalizată
** durată de joc nelimitată

Bătălie – în Munții Șureanu: 120 lei / persoană
* include pistol-mitralieră, protecții, bile nelimitate, uniformă militară, instructaj, ședință foto sau filmare personalizată
** durată de joc nelimitată

Bătălie – pachet nocturn: 140 lei / persoană
* bătăliile au loc începând cu ora înserării și durează maxim 2 ore
** include pistol-mitralieră, protecții, bile fosforecente nelimitate (trasoare), unitate Tracer, uniformă militară, instructaj

Bătălie – la locația oferită de client: 120 lei / persoană
* tarif valabil pentru locațiile din județul Alba și include pistol-mitralieră, protecții, bile nelimitate, uniformă militară, instructaj, foto-video
** dacă locația este în afara județului Alba, tariful va fi personalizat în funcție de distanță
*** terenul de joc trebuie să aibă obstacole naturale (copaci, tufe, etc.) și să nu aibă înclinație mare; ar fi ideal să ne trimiteți poze cu terenul, ca să hotărâm dacă e potrivit pentru joc
**** noi venim la voi cu toate echipamentele (arme, uniforme, protecții, etc.)
***** este esențial să aveți acordul proprietarului terenului, cu privire la faptul că vom juca acolo
****** durată de joc nelimitată

Bătălie – weekend cu airsoft la cabana „Pași Liberi”: 400 lei / persoană
* sosire la cabană vineri seara, plecare spre casă Duminică după-masa
** tariful include 2 nopți cazare la cabana „Pași Liberi” din Munții Șureanu, 3 bătălii cu bile nelimitate (2 bătălii de zi și 1 bătălie de noapte, cu trasoare)
*** capacitatea cabanei este de 10 locuri (adică veți forma 2 echipe a câte 5 jucători)
**** prețul de 400 lei este deja redus. În mod normal, toate serviciile oferite, fără reducere, ar costa 500 lei, adică:
- 200 lei (2 bătălii de zi)
- 160 lei (2 nopți cazare)
- 140 lei (1 bătălie cu trasoare)

Participare cu echipament propriu: 100 lei / persoană
* în mod normal, nu acceptăm participarea cu echipament propriu, întrucât business-ul nostru este bazat pe închirierea echipamentului nostru. Dar, dacă doriți neapărat să luați parte la jocurile noastre, veți plăti tariful întreg. Vă mulțumim pentru înțelegere.

De ce airsoft?

... pentru că airsoft e cel mai tare joc de echipă pe care ți-l poți imagina.
... pentru că fuga prin pădure, trasul cu arma și emoția ascunderii după crengi scot răul din tine. Exorcizează avocatul stresat, medicul epuizat și it-stul insomniac.
... pentru că airsoft-ul e un super-upgrade al jocului cu cornete. Ca un fel de pac-pac din copilărie, adus la cel mai înalt nivel de profesionalism al echipării.
... pentru că airsoft nu e paintball. Nu te umpli de vopsea (airsoft-ul e cu bile micuțe, de 6 mm), nu doare și, mai ales, totul ține de fairplay-ul de a recunoaște că ești lovit.
... pentru că e fain să te ascunzi și să te ferești de bile. Adică să nu fii împușcat.
... pentru că e la fel de fain să fii împușcat și să simți pișcătura aia, de parcă te-a pleznit un cauciuc de praștie;
... pentru că e sănătos să alergi, să urli, să te arunci pe jos, să faci echipă cu oameni reali, decât să faci cearcăne la tastatură, pe shootere virtuale.
... pentru că, în adâncul nostru, suntem toți Rambo.

De ce cu noi?

... pentru că avem terenuri de luptă splendide: poți alege să ne luptăm fie la Șureanu, printre brazi, fie în zona Sebeșului, printre stejari.
... pentru că avem replici de arme superbe, de un realism înspăimântător, de-ți vine să le probezi pe toate.
... pentru că îți dăm o uniformă atât de faină și punem pe tine niște chestii army atât de tari, de nu te mai recunosc nici părinții.
... pentru că ți-am pregătit niște scenarii grozave.
... pentru că nu e scump. Cu 100 lei joci vreo 3 ore și te înarmăm până-n dinți (armă profi, uniformă militară, cască, ochelari, mască, vestă, eșarfă, etc.).
... pentru că suntem oameni cu capul pe umeri și știm ce facem. Avem reguli (de siguranță și de conduită) și impunem disciplină. Ca-n armată. Îți facem instructaj și îți dăm protecții pentru ochi-gură-urechi-gât-piept-spate.
... pentru că centrul nostru de închirieri airsoft e un cort militar pur-sânge. N-ai mai văzut așa ceva până acum. Când intri la noi, te rupi de lume.

Ce trebuie să faci?

1. Să vorbești cu prietenii tăi, ca să vă alegeți o zi de bătălie.
2. Să ne suni, ca să programăm bătălia.
3. Ne întâlnim, vă îmbrăcăm în soldați, vă dăm arme și mergem pe teren. După care începe bătălia.

Rezervări de joc: 0762 501 913

IMPORTANT!
* număr minim jucători: 6 (3 într-o echipă); număr maxim jucători: 24 (12 într-o echipă)
* vârsta minimă: 14 ani (necesar acord parental – în acest sens veți primi, prin e-mail sau WhatsApp, formularul pentru tutore)
* declarația pe proprie răspundere se referă, de asemenea, la integritatea replicilor, la protecții, la normele de siguranță a mediului și la regimul de folosire a replicilor airsoft
* legislația în vigoare nu prevede nici o restricție privind practicarea jocurilor airsoft, cât timp acestea se desfășoară în spații delimitate corespunzător, astfel încât să nu fie periclitată siguranța publică și siguranța mediului înconjurător
* ține cont că o bătălie durează cam 3 ore. Dacă vrei să ne luptăm în zona Sebeșului, atunci trebuie să iei în calcul, în total, 5 ore, incluzând drumul dus-întors până la locație, echiparea și dezechiparea. Dacă vrei să ne luptăm în Munții Șureanu, atunci trebuie să iei în calcul, în total, 8 ore, incluzând drumul dus-întors până la locație, echiparea și dezechiparea
* bocancii de munte sunt obligatorii
* recomandăm să aveți, la voi, o curea, în cazul în care pantalonii uniformei militare, pe care v-o oferim, sunt prea largi în talie

Credite foto-video: Florian-Rareş Tileagă